5 kg?

The health visitor weighed Fiona again today, and she came in at 5kg, or just a shade over 11lb. That’s 300g more than she weighed just three days ago, and a full 25% more her birth weight less than three weeks ago. Yowza.

According to the graphs, she is now tracking the 98th percentile for weight. So out of every 100 babies, there are only two that are heavier than her. No wonder Abi’s feeling drained. Fiona’s a milk vampire.

One Reply to “5 kg?”

 1. R.E.U.H.

  Hallo Martin,

  Dit bericht is bewust in het Nederlands om zo je aandacht te krijgen. Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter. Zo te lezen groeit ze goed.
  Nadat ik je jaren geleden uit het oog ben verloren heb ik je via internet eindelijk achterhaald.
  En de foto’s op deze site laten geen twijfel dat jij bent wie ik denk.
  Mijn e-mail adres heb ik ingevuld, dus misschien kun je eens van je laten horen.

  Bas Mercx

Comments are closed.